8 Eylül 2007 Cumartesi

aktifblog.com

Şikayet Edilen: Aktifblog.com
Şikayet Konusu: Rss'lerden yazıları otomatik çekip blog'da yayınlayarak SpamBlog oluşturmak.

Utanç Duvarı Görüntüsü

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Adı üzerinde Blog değilmi? İnsan kendi yazdığı, tasarladığı veya hoşuna gittiği yazıyı paylaşamayacakmı?.. Bu gidişle, yakında Maillere de utanç duvarı koyulur. Ama olmalı da TDK'dan izin alınmadan bir harf bile yazılmamalı...

Ya ufak haberler direk kopyalanmış, izin alınmamış ne olur. Bir şey olmaz. Önemli olan kendi yapmadığını kendi yapmış gibi göstermemesi. Bu ahlak dışıdır.

Adsız dedi ki...

Sadece haberler değil bir sürü blogcuların yazıları rss'den alınıp yayınlanmış. Sanırım pr değerini yukseltmek için yapıyor ayrıca bir blog boyle olmaz !!! bknz:bir blog nasıl olmalı...

Adsız dedi ki...

Merhaba bakın size bişe soliym şimdi benim bir kose yazısı blogum var ve para kazanmak için bu blogu açtım şimdi ben özgün içerik nasıl yazıcam yaazamamki her gün çıkan gazetelerin kose yazılarını bloga koyuyorum copy paste yada kendim yazıyorum fakat her eklediğim kose yazısının yazarın adı + gazetesi +tarihi +yazarın mail adresi 'ni yaziyorum yayınlanıyor ancak sunu solıym baktığınız zaman turkıyede kayıtlı milyonlarca blog var yayında deıl tabi sizlerde biliyorsunuzdur umarım diziler di oyunlar dı videolardı şunuda solıym sağ tıklama engeli var mesela ben sağ tıklama engeli koydum diyelim çalınıp yayınlanmasın diye eee bu sefer bireysel kullanıcılar arada Zarara giriyor ben bu siteye geldim sadece okuyorum baktımkı bı yazı var alıcam note pad'e kopyalıcam kalsın bilgisayarımda yok sağ tıjklanmıyor.
Benim dicem bu alıntı materyallerın altına yada herhangı bır yerıne alıntı ifadesi konulsa nasıl olur bu sekılde dahamı uygun olur bana gore daha uygun olur yada hiç mi yayınlamamak paylaşmamak.!!!!

Adsız dedi ki...

Eğer ctrl+c yaparsan seçtiğin yazıyı rahatlıkla alabilirsin. Sağ tıklamana gerek yok yani.

Adsız dedi ki...

merhaba önceki yorumum ulaştı mı bilmiyorum.Domain daha önce eklentileri portalları test etmek maksatlı çalışıyordu.Şuan da kişisel&internet üzerine yazdığım bir blog.UtançDuvarı'ndan kaldırırsanız sevinirim.
cevap bekliyorum
sercanronaldo[at@]gmail[dot.]com