29 Haziran 2007 Cuma

Şikayetçi: Baris Ünver + (blog camiası)

Şikayet Edilen:
http://icerikburada.blogspot.com/

Şikayet Konusu: SpamBlog oluşturmak, çalıntı içerik , kaynak göstermeden yazıları kopyalamak

Utanç duvarı Görüntüsü





9 yorum:

emrahustun dedi ki...

yahu bu adam (icerikburada.blogspot.com) sürekli çalıyor. ve her çaldığını oyyla'ya ekliyor. oradaki kullanıcı adı da "egomanyak" sanırım.
birçok çaldığı şeyi daha biliyorum. çaldığı bir yazıya yorum yazdım bari alıntı adresi ver diye, onu da onaylamamış.
bu arkadaş başımıza bela!

Adsız dedi ki...

zavallı. acıyorum gerçekten böyle zararlılara.

Kertmeyen_kene dedi ki...

özür dilerim UZUN ZAMAN SONRA'da olsa hatamı anladım ve çalıntı içerik c/p yapmanın ne kötü bişi oldugunu biras önce düşüdüm ve anladım çalıntı yaptıgım yazılarımı mailime ( sitemin en altında yazıyor ) yazımın yani sizin yanızınız benim sitemdeki linkini ve kaynak linkini gönderirseniz editliyicem hepinizden özür dilerim bu arada beni isterseniz en tepeye kondurun ama lütfen bu işe son verin çünkü bu yaptıgınız SADECE REKLAM reklamın iyisi kötüsü olmaz siz bide siteden ss gönderip komple reklam yapmışşsınız işte ciddi değilsiniz bence siteye girenleri %90 ı şikayet için giriyo düzgün bi domain bile almamışsınız ;) bu yazıya not ederseniz veya bu yazının yerine yazarsanız sevinirim mailime ( sitemin altında yazıyo untumayın gmail ) mail olarak sitemdeki çalıntı yazı linkini ve sizin çaldıgım yazının linkini gönderirseniz kaynagı editler koyarım ;)

Kertmeyen_kene dedi ki...

yada vazgeçtim ya burda onaysız direk kabul ediyolusa yorumlar biri direk küfredebilir alıtnı diyorum en altta ztn bide sizinle ugraşamıcam ezik siteler hariç kaynak belirtmicem gelecek ümit eden siteleride linkler kısmına atarım ztn utanmıyorum niye utanıyım ki yazıları koydukça çogalıcak ve evet bunu ben yazmıştım her yerde var artık diyebiliceksiniz utanmıyorum ayrıca reklamımı yaptıgınız için ÇOK TEŞEKKÜRLER unutmadan söylim bloggerde ad deiştirme kısmı var boşuna eklemişiniz hayırlı olsun ezik canlar

Adsız dedi ki...

merak etme herşey kontrol altında zaten nasıl birisi oldugunu değişken iki yorumda da göstermiş oldun istediğin kadar ad değiştir hiç bir şey olmaz sen reklam olarak say çalıntı yazılarla hiç bir şey elde edemezsin tek başına takılırsın yorumlarınlada gerçek düşüncelerini herkese gösterdin kendini ele verdin sağol

emrahustun dedi ki...

bu arkadaş sanırım çocuk. büyüsün de öyle muhattap alalım.

Kertmeyen_kene dedi ki...

tmm pekala hepinizden özür dilerim ama bunun nedeni c/p içerik değil sizin ßacklink verip bide sizin saenizde haksız google da üst sıralara çıkmak şimdi yeni bi blog açıcam logo ile vb. ugraşıcam sonra c/p yazıları teker teker silicem oyyla vb. siteler için kendi yazılarımın başka bi linke aktarıp onlara vericem linki etiketleride silicem ayrıca blogunuz ahkkında bir öneri yapıcam ben burda şimdi bi küfür yazsam onaysız yorum okunuccak hemde çok güzel okunucak yorumlar admin onayından geçse?

Adsız dedi ki...

Yorumlar admin onayından geçiyor

Adsız dedi ki...

Bu site sahibi benim de bir yazımı izin almadan yayınlamıştı. Tesadüfen kendi sitesinde rastladım yazıma. Uyarıda bulunduğumd; "tebrik ederim, kendi yazına sahip çıkıyorsun" gibi sözler söyledikten sonra yazıya sadece kaynak ekleyerek düzeltme yaptı.